Om Psama.org

Her på bloggen min kommer det artikler om alt mulig rart antar jeg. Årsaken til at jeg skriver er at det er en fin måte (for meg i alle fall) å samle tankene, sette ting i perspektiv, se alt ovenfra. Ting blir klarere når man systematiserer og får det ned på papir (eller på nett via tastatur, som i dette tilfellet).

Hva jeg skriver om avhenger av hva jeg selv er opptatt med for tiden. Mye dreier seg om hverdagslig økonomi, for eksempel kostnader forbundet med boliglån, billån og slikt (jeg kjøpte nylig min første leilighet). Jeg er også opptatt av å ikke bruke mer penger enn nødvendig, så se opp for mine nyttige sparetips!

Hvem er så jeg? En singel og barnløs kvinne med snart 30 år under vingene, med mange jern i ilden. Jeg jobber til daglig som rådgiver i et finansieringsselskap og er utdannet (bachelor) innen økonomi. Håper bloggen min faller i smak!